Your search results

Gastronomie

Ontdek de magie van geur en smaak in het land waar “de patriciërs als goden leefden” zoals Cassiodorus al in 537 schreef. Hier komen de pracht van het land, de zee en het eten tot een perfecte harmonie. Een waaier van vis, schelp- en schaaldieren opgedoken uit de Adriatische zee in combinatie met asperges en truffels, gewoonweg goddelijk.

Proef het thuisgebakken brood met de beste olijfolie, en eindig de dag met de beste wijn. Laat de Malvazia wijn uw tong strelen, of de geurige Muskaatwijn uit Momjan, de robijnrode Teran waarvan ooit Casanova zo genoot, een onvergetelijke manier om Istrië te ervaren.

Er worden uitstekende gerechten bereid met pasta. Er zijn verschillende soorten en combinaties met sauzen met meerdere soorten vlees. Heb je al een gerecht geproefd met Boškarin, het lokale rundvlees? Of Prosciutto uit Istrië? Het zijn uitstekende redenen om je verblijf in Istrië ietsje te verlengen om al dit lekkers in de vele combinaties te proeven. Dus stap een lokaal restaurantje binnen en beleef de smaak uit de omgeving.

Reserveringsverzoek indienen?

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie in Istrië in Kroatië?

Neem contact op met Linda