Your search results

Kust en stranden

Istrië en haar inwoners zijn qua activiteiten altijd al verbonden geweest met de zee. De zee die de kust hier van drie zijden omhelst staat bekend als een van de schoonste en helderste ter wereld. Elk jaar wordt de kwaliteit van het zeewater regelmatig gecontroleerd en de resultaten daarvan worden gepubliceerd. De kwaliteit van het zeewater is tot nu toe uitstekend geweest.

De stranden in Istrië zijn toegankelijk voor families met kinderen omdat de toegang tot de zee geleidelijk is en niet te steil. Kom lekker tot rust in een verscholen baai met kiezelsteentjes, een grotere of een kleine baai of kies voor de rotsachtige stranden om te zonnebaden of gewoon te genieten van de zee en het koele briesje dat van zee komt aanwaaien. Vergeet je waterschoenen niet mee te nemen, om pijnloos over de rotsachtige bodem te lopen.

Veel stranden en jachthavens zijn onderscheiden met de Blauwe Vlag, een internationale onderscheiding voor uitstekende service, schone stranden, en bijbehorende faciliteiten die alleen maar wordt toegekend aan stranden of jachthavens die voldoen aan strenge eisen.

Reserveringsverzoek indienen?

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie in Istrië in Kroatië?

Neem contact op met Linda