Your search results

Reis op maat

Heb je niet de accommodatie kunnen vinden die je zoekt? En heb je geen tijd en zin om uren verder te zoeken? Vertel mij je wensen voor jouw perfecte vakantie en ik neem deze tijdrovende zoektocht graag van je over.

Ik ken veel bijzondere plekjes in Istrië en neem deze graag mee in de samenstelling van jouw reis. Onderneem je je reis met het vliegtuig, dan kan ik je adviseren, welke vlucht voor jou het gunstigste is. En om je vakantie compleet te maken, kan ik een huurauto voor je regelen.

Ga je met een kleine groep familieleden, vrienden of collegae op reis en wil je een speciale invulling geven aan je verblijf in Istrië? Mijn lokale contacten hebben de leukste ideeën hiervoor en beschikken over enorme kennis om je alles over de regio te vertellen. Voor meer informatie over deze service bel of mail me.

Reserveringsverzoek indienen?

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie in Istrië in Kroatië?

Neem contact op met Linda