Your search results

Sprookjesachtig Slovenië

Posted by approved on augustus 25, 2017
| Blog
| 0

Wil je je even begeven in een paradijsje? De Tolmin kloof in Slovenië is werkelijk prachtig. Je kunt er geweldig wandelen en je je laten overweldigen door dit natuurfenomeen. De kloof is 200 meter lang, je ziet ontzettend veel soorten bomen, planten en kruiden en het water heeft een indrukwekkende lichtblauwe kleur. Een eye-catcher is de ‘Bear’s Head’, die lijkt op de kop van een beer. De zonnestralen tussen de rotsen door zorgen voor een fascinerende ervaring.
Je wandelt en klimt over een goed aangelegd pad van 2,5 km door de kloof, terwijl je je laat verbazen over de schoonheid van deze plek. De die-hards kunnen een duik nemen in het frisse water, maar daarnaast biedt de kloof genoeg plekken voor de nodige verkoeling tijdens een warme dag.
Je vindt de Tolmin Kloof (Tolminska Korita) in het Triglav Nationaal Park op een steenworp afstand van het dorpje Tolmin. De wandeling is goed te doen als je goed ter been bent. Je betaalt entree om het park te onderhouden (volwassenen €4, kinderen €2)

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie in Istrië in Kroatië?

Neem contact op met Linda